Prisijungimas prie clano
|
|
LikiMas | Data: Šeštadienis, 2012/07/07, 23:30:39 | Pranešimas # 1 |
Administratorius
Atstovauja: Narys(-ė)
Status: Neprisijungęs(-usi)
| Norintiems prisijungti prie klano privaloma užpildyti šią anketą : Užpildžius ją klano lyderis "Dance" ją peržvelgs ir pasakys ar esate priimtas.Į klaną priimam tik nuo 16 metų.Žaidejas turi būti legalus.
1. Nick'as žaidime - 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5. Trumpai apibudinkite save - 6. Koks jūsų amžius? - 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - 11. Jūsų Skype - 12 Ar turite legalu cs(steam'ą)
|
|
| |
Katitins | Data: Trečiadienis, 2013/03/27, 12:26:41 | Pranešimas # 111 |
Patyręs Narys
Atstovauja: Administratoriams
| Visi aukščiau atmesti.
|
|
| |
forget | Data: Trečiadienis, 2013/03/27, 15:46:47 | Pranešimas # 112 |
Prisiregistravęs narys
Atstovauja: Naujokams
| 1. Nick'as žaidime - Karuuna 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - ~3metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Del to kad sis klanas yra vienas is geriausiu 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - ivairiai 5. Trumpai apibudinkite save - kartais geras. 6. Koks jūsų amžius? - 17 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - turiu. nedaznai 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - realiai ne 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - nesu 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - jokiame 11. Jūsų Skype - Thefame2 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) neturiu
|
|
| |
rck | Data: Trečiadienis, 2013/03/27, 21:35:16 | Pranešimas # 113 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - rck 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 6-7 metukus jau 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - pirmiausia Jūsų klano narius pamačiau Deathrun- Laikiux serveryje, nesielgia kaip 12-mečiai, paklausiau ar galiu į CL, paskatino čia užsireginti ir užpildyti anketą, taip ir padariau. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? -šiaip dažnai , bet ne visuomet vien tik dėl žaidimų, bet jei reikės kam , tai susisieks. 5. Trumpai apibudinkite save - Esu Ričardas, CS'ą žiaidžiu su draugais, kad linksmai praleistume laiką, esu buvęs Adminas keletą serverių, palaikydavau tvarką ir t.t.. Jei sudominsiu , tai sužinosite vėliau 6. Koks jūsų amžius? - 21 metai. 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Neturiu, jei būtina- įsigysiu 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Iš matymo žinau (Auks3 ir Medinuką ) P.S Jie mane čia ir paskatino 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Na jau tiek metų pražaidęs ,tai tikrai žinau 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Šiaip net nepamenu, nes neseniai buvo 12-ta klasė ir nebuvo laiko lošti CS'o 11. Jūsų Skype - ( n0th1ng17 ) - 17 todel, nes ją jau naudoju nuo 17-kos metų, ir esu visada pasiekiamas . 12. Ar esate Legalus žaidėjas - Nu legalus, STEAM neturiu, į žaidimus nemėgstu kišti pinigų, bet patinka ,kai mane giria už gerą žaidima. :DD
|
|
| |
Fengas | Data: Šeštadienis, 2013/03/30, 14:01:55 | Pranešimas # 114 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - FenGas` 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - Apie 5 metus, su pertraukom. 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Tai kad klanas nepriima "vaikų". Aktyvūs nariai, bei jų bendravimas. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 2-6 valandas. Kaip pasitaiko.. 5. Trumpai apibudinkite save - Esu Benas, iš Kėdainių. Įpratęs žaist grupėmis, ne vienas. Mėgstantis bendraut, draugiškas.. 6. Koks jūsų amžius? - 16 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Pažystu. - Dyskiu. 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Wrigley's` 11. Jūsų Skype - MinTon369 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) - Turiu.
|
|
| |
Casanowa | Data: Šeštadienis, 2013/03/30, 14:29:42 | Pranešimas # 115 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - Casanowa 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3-4 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Nes manau,kad jusu klano reputacija yra tikrai gera, ir neprisirenka visokiu vaiku, beto yra webas ir klano ystojimo anketa. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 2-4h. 5. Trumpai apibudinkite save - Mano vardas Zilvinas, kiles is Alytaus. Megstu zaisti cs'a. Megstu leisti laika su draugais. 6. Koks jūsų amžius? - 12d iki 16m 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Kaip tycia neseniai sugedo miikrafonas, bet ir taip as juo nelabai naudojuosi. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dyskiu. 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - esu buves nekarta cm, ir tikrai zinau cm taisykles. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Paskutiniu metu nebuvau jokiam klane 11. Jūsų Skype - zilvinas290 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) jo.
|
|
| |
SpiKis | Data: Šeštadienis, 2013/03/30, 16:49:37 | Pranešimas # 116 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - SpiKis.? 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 5 metus. 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Žaizdamas GunGame serveryje supratau kad jūsu klanas yra fantastiškas,jie normaliai sutaria,bei padeda ir apsisprendžia kur eiti,norėčiau būti tokio klano dalis. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - darbo dienomis 2-4H O savaitgaliais 5-10h 5. Trumpai apibudinkite save - Esu draugiškas,mėgstu tvirta bei bendra darba,nesu nelinksmas,visada pralinksminčiau klano draugus,esu užtarentis jeigu vienas sako teisybe o kitas neigia,manau sutartume tikrai su klano draugais. 6. Koks jūsų amžius? - 17 bet užsirašiau forume gimimo metus greitai ir nesamoningai. 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Nea, 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Esu buvęs ne vieną karta,ir žinau jo visas taisykles. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - nepamenu,turėjau savo klaną |No|Fear 11. Jūsų Skype - ogiszz. 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) Taip.
|
|
| |
denikss9 | Data: Šeštadienis, 2013/03/30, 23:53:12 | Pranešimas # 117 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - denikss9 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 4 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Pamaciau jusu cl serveriose,gerai losiat vat ir noriu istoti 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 3-6 h. 5. Trumpai apibudinkite save - Man 15m. Esu is Vilniaus,nereikia manes erzint! 6. Koks jūsų amžius? - 15m. Po 7men 16m. 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip turiu,daznai 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Taip Dyskiu,ir JvC 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip zinau taisykles,buves cm 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Wrigley's` | 11. Jūsų Skype - denikss9 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) - Ne,bet greit pirksiu
|
|
| |
Katitins | Data: Antradienis, 2013/04/02, 20:55:35 | Pranešimas # 118 |
Patyręs Narys
| Visi atmesti išskyrus : Priimtas rck,Casanowa ir Spikis. Su šiais žaidėjais bus susisiekta.
|
|
| |
marius2684 | Data: Ketvirtadienis, 2013/04/04, 18:47:49 | Pranešimas # 119 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - Anonimas 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 4 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Jusu Cl Yra Labai populiarus,Vaiku,Botu nepriimat i Clana 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5-6 5. Trumpai apibudinkite save - Man 17m Esu Is Utenos 6. Koks jūsų amžius? - 17m 18m Sueis Kovo 6d 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip,Bet Dabar Taisau 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Taip Dyskiu,Dance 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Zinau Taisykles,Buvau ne karta 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - AmazinG` 11. Jūsų Skype - seven2582 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) - Ne
|
|
| |
Katitins | Data: Penktadienis, 2013/04/05, 23:07:12 | Pranešimas # 120 |
Patyręs Narys
| atmestas
|
|
| |