Prisijungimas prie clano
|
|
LikiMas | Data: Šeštadienis, 2012/07/07, 23:30:39 | Pranešimas # 1 |
Administratorius
Atstovauja: Narys(-ė)
Status: Neprisijungęs(-usi)
| Norintiems prisijungti prie klano privaloma užpildyti šią anketą : Užpildžius ją klano lyderis "Dance" ją peržvelgs ir pasakys ar esate priimtas.Į klaną priimam tik nuo 16 metų.Žaidejas turi būti legalus.
1. Nick'as žaidime - 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5. Trumpai apibudinkite save - 6. Koks jūsų amžius? - 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - 11. Jūsų Skype - 12 Ar turite legalu cs(steam'ą)
|
|
| |
besmegenis22 | Data: Sekmadienis, 2012/07/29, 16:15:34 | Pranešimas # 11 |
Prisiregistravęs narys
Atstovauja: Naujokams
| 1. Nick'as žaidime - Reps'ik 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 5metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - malonus zmones,draugai 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - kaip kada 5-10h 5. Trumpai apibudinkite save - esu Ernestas is Vilniaus esu linksmas zmogus megstu zaist futbol krepsini man 17 metu 6. Koks jūsų amžius? - 17 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - turiu bet nedaznai juo nauduojuosiu 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - realybei ne bet taip tai Dance Dyskiu Likima 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Esu buves taisykles zinau 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - `f0rLiT # 11. Jūsų Skype - ernestas.5 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas steam'a turiu bet legalus nesu
|
|
| |
Administratorius | Data: Pirmadienis, 2012/07/30, 01:39:19 | Pranešimas # 12 |
Vyriausiasis.Administratorius
Atstovauja: Draugai
| Pranešiu Dance, jog viską peržiurėtu ir atsakytu į jūsų anketas. Tikiuosi būsite priimti ir smagiai prisijungsite prie K p I |
Vyriausiasis.Administratorius VelNiai ^ K p I |
|
|
| |
Mineralx | Data: Pirmadienis, 2012/07/30, 23:01:02 | Pranešimas # 13 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - MinEralX 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - ~5 metus su didelem pertraukom 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Noras turet klana ;D 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - Dazniausiai 4h, bet kartais nt tiek neiseina :P 5. Trumpai apibudinkite save - Normalus bachuras, sejp draugiskas ir teisingas :P 6. Koks jūsų amžius? - 17 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu, kaip prireikia naudoju. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dance, likimas 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Buves, zn. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Savam lb senam, [eXm] 11. Jūsų Skype - mineralx 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas - Steamed. legalus
Pranešimas keistas pagal Mineralx - Pirmadienis, 2012/07/30, 23:41:12 |
|
| |
-azWirus | Data: Trečiadienis, 2012/08/01, 22:45:53 | Pranešimas # 14 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - -azWirus* senas ShaFF* 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - apie 4 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Pasiziurejau kad jus protingi zmones, free banais nesidalinat.. ir siaip su protingais zmonem idomu ir zaist. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 2 h kartais 3 h 5. Trumpai apibudinkite save - Esu Laikiux serverio administratorius jau ne viena menesi is eiles. Siaip megstu rasti bendra kalba su zmonemis Ir kaip ir visi megejas ir pajuokaut ir pasneket:D 6. Koks jūsų amžius? - 16 neseniai suejo:) 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Naudojuosi mikrafonu kai reikia nenaudoju jo belekada.. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - manau Dance ir Dyskiu mane puikiai zino:) 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip esu buves 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - `f0rLiT # 11. Jūsų Skype - aldyx123 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas - Deja ne.:(
|
|
| |
dance | Data: Trečiadienis, 2012/08/01, 23:07:34 | Pranešimas # 15 |
Vyriausiasis.Savininkas
Atstovauja: Administratoriams
| Cepka , azWirus ir MinEralX esat priimti . Susisieksiu
|
|
| |
Welexer | Data: Ketvirtadienis, 2012/08/09, 10:47:45 | Pranešimas # 16 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - Welexer,anksciau dar kai dance uzsukdavo i surfa buvau apple[2D] 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - Mazdauk 2-2,5Metu. 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Paskatino tai,nes pamaciau tikraji clano veida,geraji veida. Kad visi komandos nariai yra draugiski,ir yra lyg viena didele ranka,pramusanti visokias negandas. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - Apie 3h,bet jai turiu laiko 4,5h. 5. Trumpai apibudinkite save - Esu draugiskas,malonus,saziningas,nemetantis pradeto darbo,visada padedu jaigu tik galiu,ir jaigu tik riekia. Niekada neatsuku nugaros savo draugam.Visada palaikau draugus,ju sprendimus,jaigu jie jiems atrodo teisingi. 6. Koks jūsų amžius? - 15. Bet manau tas vieneriu metu stygiu atlygins tai ,kad is seniau,pazystu Dance.Dar tada kai jis kartais uzeido i laikiux surfa ir ten koliodavomes 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu ,kaip kada. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dance,LiKiMa,ParTiZaNa. 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Esu buves,ir tikrai zinociau visas taisykles,nes keleta menesiu zaidziau gth/cm/mix. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Dabar buvau ne komandos,bet anksciau priklausiau VelNiai^ komandai. 11. Jūsų Skype - Rokiz3 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas -Suo metu esu nonas.Bet greitu laiku zadu pirkti steama
Pranešimas keistas pagal Welexer - Ketvirtadienis, 2012/08/09, 10:48:01 |
|
| |
dance | Data: Ketvirtadienis, 2012/08/09, 11:43:03 | Pranešimas # 17 |
Vyriausiasis.Savininkas
| Gerbiamas Lukuti . Jeigu nežinai nuo kada likimas jau klane yra tai gal patilek. Jis tame klane ilgiausiai iš buvo(7-9men. ) neskaičiuojant manęs. Tada buvo kita politika ir kitoks rinkimas,bet dabar viskas pasikeite ,mes jo nemetėm nes senas narys.
Tikiuosi supratai mano paaiškinima
|
|
| |
SuSkiS | Data: Ketvirtadienis, 2012/08/09, 23:14:37 | Pranešimas # 18 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - SuSkiS* 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? -4 gal 5 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Draugiski nariai ir tai kad jus rengiat turnyrus ir pns. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 3-4h kartais ilgiau ar trumpiau 5. Trumpai apibudinkite save - Mano vardas Edvinas, Man 15 metu . Esu draugiskas, Mėgstu futbola. Žaidziu cs savo malonumui, kad praleisti laisva laika ;P. 6. Koks jūsų amžius? - 15Metu 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip, naudojuosi gan daznai 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dyskiu (katitins). 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Buvau keliuose CM, Taisykles zinau. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Nesu buves jokiam "normaliam" clan 11. Jūsų Skype - suskis. (su tasku) 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas - Kolkas ne bet zadu tapt
|
|
| |
GhostP | Data: Šeštadienis, 2012/08/11, 17:51:59 | Pranešimas # 19 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - Ghost P 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3-4 metai 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Kaikurių narių draugiškumas ir komandinis darbas. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - ~3 h 5. Trumpai apibudinkite save - Draugiškas, sportuojantis, busimas inžinierius(su dievo pagalba gal ) 6. Koks jūsų amžius? - 20 metų 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu, bet retai kada naudoju nes kur pastaruoju laiku lošiu neapsimoka kalbėti su "vaikais". 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Teko pabendrauti su 2 nariais. 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Seniai, bet teko ir prisimenu taisykles 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Be "one day CL" , neteko būti 11. Jūsų Skype - Su manimi galima susisiekti per Steam, nes niekada neskelbiu viešai savo skype dėl bereikalingo flood'o , jei labai reiks, duosiu kontakta asmeniškai. (http://steamcommunity.com/id/GhostP) 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas - Taip
|
|
| |
dance | Data: Šeštadienis, 2012/08/11, 20:43:07 | Pranešimas # 20 |
Vyriausiasis.Savininkas
| Apgailestaujau SuSkiS* nepatekai į cl. Welexer ir Ghost p susisieksiu su jumis
|
|
| |