Prisijungimas prie clano
|
|
LikiMas | Data: Šeštadienis, 2012/07/07, 23:30:39 | Pranešimas # 1 |
Administratorius
Atstovauja: Narys(-ė)
Status: Neprisijungęs(-usi)
| Norintiems prisijungti prie klano privaloma užpildyti šią anketą : Užpildžius ją klano lyderis "Dance" ją peržvelgs ir pasakys ar esate priimtas.Į klaną priimam tik nuo 16 metų.Žaidejas turi būti legalus.
1. Nick'as žaidime - 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5. Trumpai apibudinkite save - 6. Koks jūsų amžius? - 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - 11. Jūsų Skype - 12 Ar turite legalu cs(steam'ą)
|
|
| |
azizk3ntis | Data: Sekmadienis, 2013/02/24, 23:15:05 | Pranešimas # 91 |
Prisiregistravęs narys
Atstovauja: Naujokams
| 1. Nick'as žaidime - Aziz ,K3nt_. 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - Metus su biski 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Tikriausiai as pats uzsimaniau. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - Daug su biskiu. 5. Trumpai apibudinkite save - Draugiskas ,malonus ,nervingas ,piktas. Cia nuo nuotaikos priklauso.;D 6. Koks jūsų amžius? - 16 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu ,naudot galiu. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dance ,Katitins. 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - esu ,moku. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - .. 11. Jūsų Skype -Turit. 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) Turiu.
|
|
| |
dance | Data: Pirmadienis, 2013/02/25, 00:23:01 | Pranešimas # 92 |
Vyriausiasis.Savininkas
Atstovauja: Administratoriams
| PaHmIeL - Išsiaiškino dėl ko nepriimtas
curity - vis dar lauk ka nuspres administracija
azizk3ntis - priimtas
|
|
| |
Medinukas | Data: Trečiadienis, 2013/02/27, 01:20:06 | Pranešimas # 93 |
Administratorius
| Užpildysiu, už panele :)
1. Nick'as žaidime - Aukse ^_^ 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - Puse metų. 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Mano brolis (likimas) 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - Kai grižtu namo, einu prie pc. 5. Trumpai apibudinkite save - Blondinė 6. Koks jūsų amžius? - 16 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu,nedaznai naudojuos 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - dyskiu, medinuka, azwirus 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - nesu,nezinociau 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Jokiame 11. Jūsų Skype - molly12353 12 Ar turite legalu cs(steam'ą)-Ne
|
|
| |
dance | Data: Trečiadienis, 2013/02/27, 19:28:45 | Pranešimas # 94 |
Vyriausiasis.Savininkas
| Priimta
|
|
| |
SplaTT | Data: Ketvirtadienis, 2013/02/28, 21:29:05 | Pranešimas # 95 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - SplaTT, JuCcY. 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 7 metai manau. 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Noriu į rimtesnį klaną. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - Įvairiai, kartais daugiau, kartais mažiau. Jeigu nebūna varžybų ar treniruočių žinoma daugiau. O šiaip apie 3-5 valandas. 5. Trumpai apibūdinkite save - Robertas, iš Kauno, žaidžiu krepšinį, laisvalaikis krepšinis ir kompiuteris. 6. Koks jūsų amžius? - 15 metų. 7. Ar turite mikrofoną ir ar juo dažnai naudojatės? - Turiu, jeigu reikia naudojuos. 8. Pažįstate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Realiame gyvenime ne, bet žaidime tai Dyskiu, Medinuką, Dance. 9. Kada nors gyvenime esate buvęs CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Esu, laimėjau prieš jus su savo klanu. (wrygleis) 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - GogelMogel` , o dabar nesu jokiam. 11. Jūsų Skype - rombis8 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) - Patį steam'ą turiu, bet greitu metu turėsiu ir Cs 1.6.
|
|
| |
dance | Data: Penktadienis, 2013/03/01, 19:58:30 | Pranešimas # 96 |
Vyriausiasis.Savininkas
| Nepriimtas
|
|
| |
armalt | Data: Sekmadienis, 2013/03/03, 13:16:56 | Pranešimas # 97 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - Opa.pa^ 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 4 m 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Jusu komandinis darbas ir geras klano vadas, bei geri zaidejai. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5h 5. Trumpai apibudinkite save - Esu normalus bei taiklus. 6. Koks jūsų amžius? -16 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - turiu, bet nelabai daznai naudojuosi 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dyskiu arba Kin[g]as 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - swA 11. Jūsų Skype - armandasb 12. Ar esate Legalus žaidėjas -Nu galima sakyti taip
Pranešimas keistas pagal armalt - Pirmadienis, 2013/03/04, 15:52:00 |
|
| |
$-JacknJones-$ | Data: Sekmadienis, 2013/03/03, 15:55:32 | Pranešimas # 98 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - $-JacknJones-$ 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 10 metų 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Klano politika,kaikurių adminu sažiningas požiūris i savo pareigas ir žaidėjus. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 4-8 val. 5. Trumpai apibudinkite save - Tolerantiškas, chebros žmogus,taikli akis ir greitos kojos 6. Koks jūsų amžius? - 24 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu, naudojuos retai. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Iš matymo visus 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Visada prieš pradėdamas žaidima pasiskaitau taisyklės, pamokas,paaiškinimus. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Nebuvau jokiame,paskutinius metus,tiesiog buvau lonely person 11. Jūsų Skype - blacknwhiteq 12 Ar turite legalu cs(steam'ą Turiu.
Pranešimas keistas pagal $-JacknJones-$ - Sekmadienis, 2013/03/03, 15:56:50 |
|
| |
LikiMas | Data: Pirmadienis, 2013/03/04, 16:27:10 | Pranešimas # 99 |
Administratorius
| 1. Nick'as žaidime - icecream.# Yoghurt 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3-4 Metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Nieks , pats pasiskatinau ^^ 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 4-8 val. 5. Trumpai apibudinkite save -Hmm , draugiskas , nezinau daugiau :S 6. Koks jūsų amžius? - 15 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Turiu, naudojus kai reikia. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Visus. 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Zinociau 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - K p I 11. Jūsų Skype - sonikas61 12 Ar turite legalu cs(steam'ą Turiu.
|
|
| |
NPP | Data: Pirmadienis, 2013/03/04, 18:17:28 | Pranešimas # 100 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - NPP 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - apie 4-5 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - jame yra daug geru zaideju, man patinka jame esantys asmenys,nes beveik visuose kituose klanuose yra mano priesu. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - ziurint kokia diena kai kada 4h kai kada 3h 5. Trumpai apibudinkite save - as esu linksmas, kartais megstu paprikolinti 6. Koks jūsų amžius? - man yra 15(greit 16) noreciau kad priimtumet 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - TAIP turiu as su juo kiekviena diena naudojes nes : 1.pas mane loptopas 2. kalbu su draugais kurie losia si serva 3. as kiekviena diena juo naudojosi 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Gaila bet ne nors noreciau pazinoti 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip zinau ir esu buves koki 100 kartu 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - [M]odern` 11. Jūsų Skype - rimantaser 12 Ar turite legalu cs(steam'ą) Ne bet greit turesiu
Pranešimas keistas pagal NPP - Pirmadienis, 2013/03/04, 18:28:17 |
|
| |