Prisijungimas prie clano
|
|
LikiMas | Data: Šeštadienis, 2012/07/07, 23:30:39 | Pranešimas # 1 |
Administratorius
Atstovauja: Narys(-ė)
Status: Neprisijungęs(-usi)
| Norintiems prisijungti prie klano privaloma užpildyti šią anketą : Užpildžius ją klano lyderis "Dance" ją peržvelgs ir pasakys ar esate priimtas.Į klaną priimam tik nuo 16 metų.Žaidejas turi būti legalus.
1. Nick'as žaidime - 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5. Trumpai apibudinkite save - 6. Koks jūsų amžius? - 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - 11. Jūsų Skype - 12 Ar turite legalu cs(steam'ą)
|
|
| |
|
Dedukas | Data: Šeštadienis, 2012/09/08, 09:38:11 | Pranešimas # 42 |
Prisiregistravęs narys
Atstovauja: Naujokams
| 1. Nick'as žaidime - m4niaK arba Yo nigga 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 5 metai su pertraukom 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Dyskius 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 4h per diena mazdaug. 5. Trumpai apibudinkite save -Esu draugiskas,prikolinantis,linksmas,bendraujantis.Kartais ir nolifer :DDD 6. Koks jūsų amžius? - 15 metu bet vasario menesi bus jau 16. 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - mikrafonas sugedes siuo metu bet vistie daznai kalbuosi per skype, nes turiu savo tela 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Taip pazystu Dyskiu jis yra swarm mission administratorius ir seip mldc jis yra :DD 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - taip esu buves taisykles zynau . 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - 11. Jūsų Skype - virmantas111 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas - ne
|
|
| |
BoOm | Data: Šeštadienis, 2012/09/15, 09:14:48 | Pranešimas # 43 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - BoOm 2. Kiek laiko žaidžiate counter strike? 5metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Paziurejau kad geras cl ir drauygskas 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - ~3 ~4 h 5. Trumpai apibudinkite save - Esu laikiux swarm missions nolifer. 6. Koks jūsų amžius? - 14m. 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip turiu,Daznai naudojuosi. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dance ir Dyskiu 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip zaides , zinau taisykles 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Jokiame 11. Jūsų Skype -likeris87 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas - Ne
|
|
| |
Medinukas | Data: Ketvirtadienis, 2012/09/20, 19:42:42 | Pranešimas # 44 |
Administratorius
| 1. Nick'as žaidime - Medinukas 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 1.5M 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Teisingas zaidimas, geri sio clan zmones. 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 5h 5. Trumpai apibudinkite save - Esu draugiskas, saziningas, Linksmas. 6. Koks jūsų amžius? - 17 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - Taip turiu, ir naudojuosi. 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dyskiu, Dance, Na ir yra nauju kpi, reiketu susipazinti 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Na ne cs zaisdamas, bet kituose zaidimuose taip. 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Paskutinis cl buvo mano, tiksliai nebepamenu, nes wisa savara nebuvau prisedes prie pc. 11. Jūsų Skype - dariusj963 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas -Turiu steam, bet zaidziu nelegaliai.
|
|
| |
dance | Data: Sekmadienis, 2012/09/23, 11:50:12 | Pranešimas # 45 |
Vyriausiasis.Savininkas
Atstovauja: Administratoriams
| Priimti Sci.Fi ,Medinukas ,aGv*
|
|
| |
Katitins | Data: Sekmadienis, 2012/09/23, 11:50:18 | Pranešimas # 46 |
Patyręs Narys
Atstovauja: Administratoriams
| Atmesti: Messi m4niaK BoOm
|
|
| |
JusTis | Data: Ketvirtadienis, 2012/09/27, 16:29:35 | Pranešimas # 47 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime - JusTis* 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - klano pavadinimas, ir nariai 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 6h 5. Trumpai apibudinkite save - esu, grazus,gerai mokausi, moku bendraut,ir turiu mergina 6. Koks jūsų amžius? - 13 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - turiu, bet nelabai naudojuos su juo nes ner su kuo snket, nu jei istociau y kpi tada galeciau sneket 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dyskiu, Medinukas. ip'ekas,azwiruz 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - esu buves, bet nevisas tikslei taysikles nezinau 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - Pro'fas 11. Jūsų Skype - Tomas52214 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas -Taip
|
|
| |
V1n1s | Data: Šeštadienis, 2012/10/06, 11:30:51 | Pranešimas # 48 |
Prisiregistravęs narys
| 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 3.5 metus 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? - Clano zmones, ir ju nuosiurdumas 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - 8h 5. Trumpai apibudinkite save - esu Linksmas, gerai mokaus 6. Koks jūsų amžius? - 14 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - taip 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Dance.Dyskiu.Aswiruz.medinukas 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - Taip esu buves CM bet nvisas dar gerai taysykels tezinua 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - nebuvau ne vienam 11. Jūsų Skype - Tomas52214 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas Ne
|
|
| |
BonD | Data: Antradienis, 2012/10/09, 20:49:46 | Pranešimas # 49 |
Prisiregistravęs narys
| 1. Nick'as žaidime -BonD :] 2. Kiek laiko žaidžiate `Counter Strike? - 5m 3. Kas jus paskatino įstotį į mūsų klaną? -Labai gerai zaidziantys klano nariai 4. Kiek laiko per dieną būnate prie Kompiuterio? - Kaip laiko buna, siaip ivariai nuo 2 iki 8 valandu 5. Trumpai apibudinkite save - Esu Megstantis zaisti laikiux serveriose ypac swarm misions ir esu linksmas bahuras 6. Koks jūsų amžius? - 16 neseniai suejo 7. Ar turite Mikrafoną ir ar juo dažnai naudojates? - turejau bet jisai sugedo 8. Pažystate nors vieną K p I | Klano žaidėją? - Azwirus, Dyskiu. Ipeka 9. Kadanors gyvenime esate buves CM ir jeigu reikėtu eiti į jį, ar žinotumėte Taisykles? - esu dalivaves ir taisykles zinau 10. Kokiame Klane buvai prieš ateinant čia - jokiame 11. Jūsų Skype - mantas1122331 12. Ar esate Legalus žaidėjas Legalus žaidejas- Ne bet zadu greitai pirkti
Pranešimas keistas pagal BonD - Antradienis, 2012/10/09, 20:51:51 |
|
| |
LikiMas | Data: Penktadienis, 2012/10/26, 22:43:48 | Pranešimas # 50 |
Administratorius
| Justis ir V1n1s kodel jusu skype vienodi :?
|
|
| |